ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
ΚΑΡΤΕΣ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
ΤΑΠΕΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ
ΕΣΤΙΑΣΗ
XL ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2021
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ
ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
EU support icon Accessibility
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
EU Support Banner
Το καλάθι είναι άδειο
Οι ειδικές χαμηλές τιμές αφορούν αποκλειστικά on-line παραγγελίες.
Καμία on-line παραγγελία δεν οριστικοποιείται και αποστέλεται πριν από δικό σας έλεγχο και ρητή εντολή σας.


Επόμενο
Συνέχεια περιήγησης

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΠΡΟΦΙΛ

Είμαστε μια ομάδα ατόμων γεμάτα ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, όραμα και επαγγελματισμό. Ήδη μετράμε, ως Aldigron, πάνω από μία δεκαετία επιτυχούς δραστηριοποίησης σε όλο το φάσμα της διαφήμισης, των γραφικών τεχνών, της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και του στρατηγικού marketing.
Στην Aldigron εξετάζουμε σε βάθος τις οικονομικές, εμπορικές και επικοινωνιακές ανάγκες των πελατών μας και προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις, αναπτύσσοντας δημιουργικά, επικοινωνιακά ευρήματα που θέτουν τις βάσεις για μια ουσιαστική και πολύτιμη σχέση μαζί τους.

Με γνώμονα το συμφέρον σας και την άριστη τεχνογνωσία στο αντικείμενό μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.
Συνέπεια, εργατικότητα και εμπιστοσύνη είναι το τρίπτυχο στο οποίο στηρίζουμε τη λειτουργία μας. Αυτό που προέχει για εμάς είναι η προσωπική επαφή με τους πελάτες μας, ώστε να τους προσφέρουμε τις διαφημιστικές λύσεις που θα καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες τους. Αντιμετωπίζουμε όσους μας εμπιστεύονται όχι απλώς ως πελάτες, αλλά ως συνεργάτες. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι μαζί τους έχουμε αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης, σεβασμού και ειλικρίνειας που μετρούν πολλά χρόνια.
Θέλουμε και μπορούμε να είμαστε ο αποκλειστικός σας συνεργάτης για οποιαδήποτε επικοινωνία θέλετε να έχετε με ήδη υφιστάμενους ή υποψήφιους πελάτες. Επιδιώκουμε να απευθύνεστε σ’ εμάς για οτιδήποτε σκεφτείτε, το οποίο αφορά επικοινωνιακές ή λειτουργικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1. ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

2. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

3. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

4. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

5. ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ XLARGE

6. ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΔΩΡΑ

Δεχόμαστε όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες
και πληρωμές με πιστωτική κάρτα έως 6 άτοκες δόσεις!
VisaMasterCardMaestroAmericanXpressDiners
icon
icon icon icon icon icon icon icon